Bell Schedules » Regular Schedule - 135 days - 379 minutes

Regular Schedule - 135 days - 379 minutes

Regular Schedule - 135 days - 379 minutes
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 7:00 AM 7:57 AM 57 min
Period 2 8:04 AM 9:03 AM 59 min
Period 3 9:10 AM 10:07 AM 57 min
Period 4 10:14 AM 11:11 AM 57 min
Lunch A 11:11 AM 11:41 AM 30 min
Period 5 A 11:48 AM 12:45 PM 57 min
Lunch B 12:15 PM 12:45 PM 30 min
Period 5 B 11:18 AM 12:15 PM 57 min
Period 6 12:52 PM 1:49 PM 57 min