Bell Schedules » Extended Lunch Schedule - 2 days - 361 minutes

Extended Lunch Schedule - 2 days - 361 minutes

Extended Lunch Schedule - 2 days - 361 minutes
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 7:00 AM 7:54 AM 54 min
Period 2 8:01 AM 8:57 AM 56 min
Period 3 9:04 AM 9:58 AM 54 min
Period 4 10:05 AM 10:59 AM 54 min
Lunch A 10:59 AM 11:47 AM 48 min
Period 5 A 11:54 AM 12:48 PM 54 min
Lunch B 12:00 PM 12:48 PM 48 min
Period 5 B 11:06 AM 12:00 PM 54 min
Period 6 12:55 PM 1:49 PM 54 min